Public Speaking Superstar

PreviewImage

Despre curs: Vorbitul în public se învață! Indiferent dacă cei mici vor susține o prezentare în fața colegilor și a profesorilor sau vor să povestească într-un cadru restrâns, prietenilor sau familei, despre o întâmplare la care au luat parte, copiii trebuie să vorbească cu încredere, fără emoții distructive, entuziaști și bine dispuși pentru a atrage atenția asupra lor și asupra mesajului pe care doresc să îl transmită.

Cum se desfășoară cursul: Programul este structurat pe parcursul a 6 lecții în cadrul cărora copiii vor învață cum să își construiască discursul și cum să aplice tehnici de oratorie potrivite pentru vârsta lor în cadrul prezentărilor pe care le vor susține la scoală sau în alte împrejurări.

Cursul este practic și se concentreza pe aplicații de public speaking și exerciții de concentrare și respirație, de creativitatate, improvizație și de gestionare a emoțiilor. Copiii vor analiza discursuri de tip text si video și vor concluziona care sunt aspectele care conduc la elaborarea și susținerea unui discurs de care audienta își va aminti cu plăcere.

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?

- Mediu prietenos și sigur - Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
- Lucru în echipă - Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
- Monitorizarea progresului - După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
- Grupe în funcție de vârstă și abilități - Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
- Atenție la detalii - Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
- Feedback constant - Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
- Gadget-uri de ultimă generație - Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Vârsta: 8 - 14 ani
Când: marți de la orele 16:00 până la 18:00 și joi de la 18:00 până la 20:00;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Link pentru înregistrare
aici.

Chișinău, str. Columna, 170
600 Леев
+37378354262