Mall Of Fame - Shopping MallDova

PreviewImage

Toamna nu e motiv să duci dorul zilelor calde – este perioada perfectă pentru a-ți reînnoi garderoba! Diminețile răcoroase cer să pui pe tine un pulover moale, în culori calde, iar în drum spre serviciu parcă e mai plăcut să pășești prin covorul de frunze ruginii purtând niște ghetuțe stilate. 

Ah, și bereta delicată îți va da o alură franțuzească de fiecare dată când vei savura o cafea la o terasă încă deschisă. Te-am convins? Atunci vino la cel mai fashion eveniment al acestui sezon rece – „Mall of Fame” – pentru a te inspira din outfit-urile pe care le-am pregătit pentru tine. 

Bloggeri din domeniul modei, vedete și influenceri își vor prezenta „tema pentru acasă”: ținute trendy, create din piesele vestimentare ale colecției „Toamnă/Iarnă 2018-2019”, pe care deja o găsești în magazinele din Shopping MallDova. Defilările vor fi structurare pe câteva categorii: „Street style”, „Elegance”, „Men's fashion”, „Travel”, „Teenagers”, „Sport” și „Beauty”. 

Nu rata o ediție specială a „Mall of Fame”, în ajunul aniversării a celor 10 ani de Shopping MallDova! Vom savura muzică de saxofon, spumant, oferit de partenerul evenimentului „Cricova" și alte surprize plăcute de la „Swarovski”.

Iar punctul culminant al serii va fi show-ul interpretei de muzică pop din România - ADDA. Vedeta va delecta publicul cu hiturile sale „Arde”, „Lupii”, „Dragă Inimă”, nu înainte de a dezvălui publicului viziunea ei despre modă, dar și secretele ținutelor sale scenice și cotidiene. 

Cu „Mall of Fame”ai o garderobă de nota 10!

Chișinău, str. Arborilor, 21