Celebrarea reușitelor și a viitorului fetelor în tehnologii

PreviewImage

Cea de-a patra ediție a Forumului Anual va aduce împreună comunitatea de fete și parteneri pentru a celebra reușitele programului GirlsGoIT și viitoarea direcție de dezvoltare. Veți avea ocazia să cunoașteți istoriile inspiraționale ale ambasadoarelor GirlsGoIT în domeniile educație, antreprenoriat și carieră în tehnologii.

Pentru înregistrare aici.

Vizualizați agenda ediției a patra a Forumului Anual unde vom prezenta experiențele de stagiu de practică în companiile: Ellation MoldovaMoldData și amigo. Cunoașteți-le pe ambasadoarele care au dezvoltat platforma web notes.girlsgoit.org și modelul Smart City în cadrul Taberei de Vară GirlsGoIT.

La fel, veți cunoaște speakeri extraordinari în cadrul Forumului.

Vom onora pe toți cei care au contribuit la dezvoltarea programului GirlsGoIT: instituții guvernamentale, organizații internaționale, companii ale sectorului privat de tehnologii, societatea civilă, agenții media și persoane care au fost alături de program încă din 2015.

Forumul Anual GirlsGoIT 2018 este organizat în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova și susținut de Ministerul Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorului - Sozialministerium și Ellation Moldova.

GirlsGoIT este implementat de către TEKEDU.

Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77
+37367361906