Privé Fashion Events

PreviewImage

O nouă ediție Privé Fashion Events va zgudui din nou capitala în această primăvară! Gazda acestei ediții este Complexul turistic al orașului subteran Cricova, o locație imbibată cu istorie și cultură. Evenimentul va avea loc în restaurantul recent renovat - Regatul Vinului.

Conceptul acestei ediții este unul deosebit de curajos, non conformist, cu un strop de erotism și cu accente uşor delirice. De această dată, vom mixa arta fotografică și moda într-o atmosferă plină de eleganță, rafinament și senzualitate, fără exces de vulgaritate. Vom aduce un strop de Amsterdam în Moldova.

Pentru prima dată, la un eveniment de modă, veți avea ocazia sa vă delectați cu o galerie de fotografii nud, semnate de talentatul Arcady Manah. 

Privé Fashion Events se va bucura de cel mai select public, oameni din industria modei, invitați speciali, directori de companii și personaje mondene.

În prezent, evenimentele marca Privé se bucură de cea mai mare atenţie a publicului şi a presei, fiind unicul proiect de modă din Moldova în format Premium.

Îți reamintim cum s-a desfășurat ultima ediție Privé Fashion Events.

Vino să te inspiri de la colecțiile inedite ale celor mai în vogă branduri:

1. Berrezzo 
2. Mathilde 
3. Viggo by Cătălin Botezatu 
4. O&C Bralettes 
5. Sandro Liv 
6. Ariadna 
7. Fortuna Sisters 
8. Nude Collection 
9. 2Coat 
10. Apriori

Grăbește-te să-ți iai un bilet la cel mai neordinar fashion show din Moldova! Numărul biletelor este strict limitat. 

Cricova, str. Chișinău, 124
+37376095999
300 леев