Săptămâna Psi

PreviewImage

La ce folosește autohipnoza? Cum poți să te aperi de oamenii toxici și să înveți regulile de bază ale comunicării nonviolente? Ce este mindfulness-ul și ce-a preluat psihoterapia din practicile spirituale orientale? De ce te simți ”trist”, chiar și când nu par să existe motive?

Vino la ediția de toamnă a ”Săptămânii Psi”, pentru a afla răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele, despre viața ta, despre relațiile cu cei din jur și despre cum poți să îmbunătățești lucrurile în familie sau la serviciu.

Pe 11, 12 și 13 noiembrie, psihoterapeuți experimentați, mulți dintre ei profesori universtari sau formatori, vă așteaptă în librăria Cărturești din Shopping MallDova, et.3,  la ateliere dedicate celor mai stringente probleme: cum să-ți depășești traumele ca să poți iubi sănătos, cum să-ți reinventezi viața profesională, cum să nu-ți mai pui singur piedici sau cum să comunici cu adolescentul sau cu soțul fără să cazi în capcana luptelor pentru putere și a replicilor subversive de tipul ”Îți spun asta doar pentru că te iubesc”.

Intrarea la ateliere este liberă, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 25% pe toată perioada aceste săptămâni în întreaga rețea a Cărtureștilor. 

”Săptămâna PSI” este un eveniment bianual, care a debutat în 2012 și care a găzduit de-a lungul anilor peste 300 de ateliere.

PROGRAM – Librăria Cărturești – Shopping Malldova


1. Cum să fiu satisfăcut la locul de muncă?
Invitat: Angela Potâng
Carte recomandată: Reinventează-ți viața profesională – Marion de La Forest Divonne
12 noiembrie (marți) – ora 18.30

2. Trăim într-o epocă narcisică? Cum facem diferența dintre narcisismul sănătos și cel defectuos?
Invitat: Zinaida Bolea
Carte recomandată: Capcana narcisismului – Reinhard Haller
13 noiembrie (miercuri) – ora 18.30

3. Educație sexuală pentru copii și adolescenți
Invitat: Parascovia Topada
Carte recomandată: Educația sexuală în era digitală – Cindy Pierce
14 noiembrie (joi) – ora 18:30

Chișinău, str. Arborilor, 21
-
+37368777516