November Tech Women Brunch

PreviewImage

La unii dimineața perfectă de sâmbăta se începe fără grabă și cu miros de cafea. Alții preferă să savureze ceai, tonifiind organismul înainte de o nouă zi, plină de evenimente și acțiuni. O a 3-a categorie poate să nu fie atât de decisă ce băutură caldă va avea în cană, dar deja a ales să înceapă week-end-ul la brunch-ul organizat de Tech Women.

În această lună, Tech Women lansează un nou format de evenimente – sesiuni de brunch cu cele ce ne inspiră. Prima ediție a Tech Women Brunch va avea loc în data de 16 noiembrie, la care ne propunem să scoatem din anonimat oameni interesanți și din agende - subiecte, experiențe ce necesită a fi discutate.  

Spargem gheața împreună cu Ana Chirita, director strategic de proiecte a Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC și coordonatoarea proiectului Tekwill.

Dacă vreți să începeți weekend-ul din 16 noiembrie împreună cu noi, vă rugăm să completați formularul până în data de 10 noiembrie. 

Atenție, numărul locurilor este limitat, deci grăbiți-vă!

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

Chișinău, str. 31 August 1989, 115