Student Startup Battle

PreviewImage

A venit timpul să aflăm care este Startup-ul ce va reprezenta Republica Moldova la Kiev, la finala internațională Yep!DemoDay.

Timp de 2 luni, 5 echipe au lucrat cot la cot cu mentori locali și internaționali, în cadrul programului de pre-accelerare Yep!Starter. Vino să-i vezi în acțiune! Te invităm la bătălia startupurilor studențești!

De ce să vii la Student Startup Battle? 

- Ai posibilitatea de a beneficia gratuit de o sesiune de mentorat cu experți în startup. Dacă ai o idee de afacere, ia-ți echipa și vino să primești un feedback de la cei mai buni mentori.

- Am invitat pentru tine 3 speakeri naționali și internaționali, care să te inspire și să-ți povestească despre startup tips&tricks.

- Marea bătălie a startupurilor studențești, marcă Yep!Moldova. Cele 5 echipe se vor bate pentru șansa de a primi un loc în programul de accelerare, desfășurat la Kiev, dar și ocazia de a participa la Startup Day, în Estonia.

- Avem muzică LIVE 

- Avem câteva concursuri generoase care se vor câștigate

Intrarea este gratuită, dar înregistrarea obligatorie.

YEP!Moldova este susținut de Ministerul Afacerilor Externe din Estonia, un proiect comun al Nika Generation și Garage48.

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+37369377711