Riot Monk live în Chișinău

PreviewImage

Rioței moldoveni, după mai bine de jumătate de an revenim în Chișinău să dăm cu pălincă în toată lumea! Ca invitați speciali, aleși de noi personal, îi vom avea pe prietenii noștri, promițătoarea trupă Zamolxes.

- Primele 50 bilete sunt la preț promoțional de 100 lei.
- După epuizarea lor prețul va fi de 150 lei până în ziua concertului inclusiv.

RIOT MONK

Facebook: https://www.facebook.com/pg/riotmonk
YouTube: https://www.youtube.com/riotmonk
Spotify:https://open.spotify.com/artist/1ev2lu3bDsI0B4WP7WIyaX
Bandcamp: https://riotmonkofficial.bandcamp.com/

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015.

Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare și nepăsare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult alcool, decibeli și haos.

RIOT MONK sunt:

Radu Iaszberenyi - Voce
Mihai Goth - Chitară
Lorand Czibere - Bas
Mircea Grosu - Tobe
Vladimir Gheorghiu - Artist Vizual

ZAMOLXES

Zamolxes este o trupa de thrash/melodic death metal formată în Ianuarie 2019 din Chișinău, Moldova. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de line-up, cu unicii membri constanți fiind Victor și Ion. Au debutat pe 11 mai 2019 în cadrul Pot Music Fest care a avut loc în Bandabar. Trupa este inspirată de un spectru larg de trupe precum:  Kreator, Gojira, Mastodon, OM, Kyuss, Arch Enemy, Children of Bodom, Audioslave, Opeth si altele. Se diferenețiază prin originalitatea sunetului – folosirea a diverse tehnici în riff-uri, structuri complexe a cantecelor și vocal dinamic. Textele trupei sunt inspirate de evenimente istorice din spatiul Românesc – războaie, bătălii, revoluții, și pe de alta parte – dezvoltarea temei ființei umane și rolul primordial al omului.

Membrii actuali ai trupei sunt:

Victor Ungurean – Vocal
Ion Cerga – Chitara Lead
Bogdan Perju – Chitara Ritm
Alexei Ceavdar – Bass
Maxim Ulinici - Tobe

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 22
+37368102707
100 - 150 Леев