Какое заклинание сделала моя жена

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

  Noul spectacol – o adaptare scenică după textul dramaturgului John Tobias – este o satiră puternică la adresa societăţii nord-americane, unde relaţiile interumane şi mai ales cele familiale au ajuns într-un puternic impas.

Ideea spectacolului este o invitaţie la normalitate, la rezolvarea problemelor fără adjuvanţi în cuplu, la valorile familiale fireşti, şi asta, bineînţeles, cu o mare încărcătură de umor. 

Cei cinci actori care se produc în această comedie – Nadejda Crâlov (Liv), Gheorghe Gușan (Connelly), Roman Gopșa (Griffin), Daniel Ciobanu (Hoțul), Doina Gopșa (Louise) – fac o echipă de zile mari, reușind să creeze, sub bagheta maestrului Mihai Panaitescu, o reprezentaţie gen Broadway de toată frumusețea. 

„Așadar, încă două teatre de pe cele două maluri de Prut, două redutabile trupe au făcut Unirea prin artă, dar și Unirea de suflet și conștiință națională.

Notă informativă pentru spectatori:
- Spectacolul va avea loc în aer liber și anume în curtea teatrului!
- Pentru siguranța spectatorilor noștri sugerăm să aveți masca de protecție.
- Deoarece dispunem doar de 50 locuri, rândurile și locurile nu sunt numerotate. Ne conducem după principiul: Primul venit, primul servit!
Vă așteptăm cu drag și dor!

Durata 1h 45 min 

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
100 Леев
+37376095999 | +37369416078