РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Спорт
всё время
slide
Ноябрь
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Трейлер
Вышел дебютный трейлер новых «Охотников за привидениями»

Кто есть кто
Скончалась солистка группы Roxette

Что происходит
Студия Warner Bros. подтвердила разработку сиквела «Шазама!»

Кто есть кто
Как выглядели 17 звезд на своих первых ковровых дорожках

Кинопремьеры
Люди узнали рост Олафа из «Холодного сердца» и пришли в недоумение

Tarabostes Trail 2019
5 октября

Cum e să combini de Ziua Națională a Vinului o alergare în unul dintre cele mai pitorești locuri din preajma Codrilor Orheiului cu degustarea unor dintre cele mai bune vinuri ale acestei regiuni a Europei și cu tradiționalele bucate moldovenești, sarmale, mămăliguță cu tocană, plăcinte și multe altele! Toate aceste ingridiente, condimentate intens cu multă muzică, glume și voie bună! 

Poți afla acest lucru la a doua ediție Tarabostes Trail, organizat de Run Moldova în superba locație Chateau Vartely Winery. După o alergare veselă de 14 km, pe malurile râului Răut, vor avea acces nelimitat la o degustare de zile mari, unde vor putea gusta nelimitat toate capodoperele Chateau Vartely Winery și gustările tradiționale moldovenești.

Participanții la Tarabostes Trail (cu vârste de la 18 ani), vor plăti o taxă, care va include kit-ul de participare (inclusiv o sticlă de vin) + particparea la competiție + accesul Allinclusive la degustarea de vinuri și produse tradiționale de la Restaurantul Chateau Vartely Winery.

La această competiție vor putea participa doar 200 de sportivi, prețul pentru un participant la competiție este de 510 lei, iar pentru un sportiv plus un suporter – 760 lei. Ceilalți doritori de a participa la sărbătoarea de la Chateau Vartely Winery vor achita taxa integrală. Copiii de până la 18 ani nu vor achita taxa de intrare.

Chateau Vartely Winery va anunța în săptămânele care urmează programul integral al activităților din Ziua Națională a Vinului !!!

Competiția Tarabostes Trail este organizată cu suportul Partenerilor Generali Chateau Vartely Winery, www.suedzucker.md și Medpark International Hospital. 

Competiția va fi organizată cu sprijinul partenerilor – Franzeluța, 21K Sports, Garmin Moldova, Gourmet - Supermarket de Bon Ton, Relaxa Aromatherapy, Agrodor, Кладовая здоровья -Heel/ Comoara sănătății -Heel. 

Toate evenimentele Run Moldova din anul 2019 sunt desfășurate cu suportul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova!

Дата и время:
Место:Chateau Vartely
Контакты:+37368641800
Билеты:510 - 760 Леев
Трейлер
Вышел дебютный трейлер новых «Охотников за привидениями»

Кто есть кто
Скончалась солистка группы Roxette

Что происходит
Студия Warner Bros. подтвердила разработку сиквела «Шазама!»