Воспитание детей с радостью и уверенностью в себе

PreviewImage

Salutare părinți frumoși!

Vreau să vă invit la un atelier pe care îl consider foarte important pentru noi părinții, mai ales.De ce?Una dintre cele mai actuale griji ale părinților cu care vorbesc este să poată să susțină copilul în descoperirea lui de sine, să nu îi afecteze imaginea de sine și să reușească să ghideze motivația copilului pentru ca acesta să își atingă potențialul maxim.

Ceea ce am înțeles în toți acești ani ca mamă de Carol, ca om care a pornit pe un drum de autocunoaștere și este dispus să parcurgă acest proces, este că nu putem să facem nimic din ce am înșirat mai sus, până nu descoperim aceste resurse în noi. Copiii din viața noastră internalizează și ceea ce noi nu dorim să vedem sau nu suntem conștienți că există în noi. Copiii se conectează dincolo de imaginea pe care noi am construit-o atent pentru ca oamenii din jur să ne placă. Și ei ne văd pe NOI. Mai concret, mai realist și mai plin de acceptare decât o facem noi.

Atelierul de joi este un drum pe care vă propun să pășim împreună. Nu va fi unul plin de tehnici, dar va fi un context în care să descoperim niște lucruri esențiale despre noi înșine. Vom deschide un geam spre ceea ce suntem noi cu adevărat și de acolo ne vom lua resursele necesare pentru a ne inspira copiii și a fi mentori autentici pentru ei

- Pentru că tindem să repetăm ceea ce nu vindecăm!
- Vom încerca să explorăm direct concepte ca stima de sine, imaginea de sine.
- Vom povesti despre reziliență, ce înseamnă să ai încredere în tine, de fapt, vom răspunde la o întrebare foarte importantă: Cine sunt eu? ca om, ca părinte? ca relaționare ?
- Vom explora rolul nostru de părinți și de unde ne luăm satisfacția, de unde ne încărcăm pentru a pute oferi celorlați.
- Vom sta față în față cu rușinea noastră. Pentru a putea depăși ce este incofortabil
- Vom explora, ne vom juca și vom șimți.AI curajul să vii alături de noi? Să fii vulnerabil?

25 aprilie, ora 18:00
Locatie: Fundaţia BITONIC

Pentru o desfășurare eficientă a atelierului, vă rugăm să vă înregistrați folosind linkul!

Vă rugăm să faceți asta dacă știți sigur că puteți ajunge. 
Locurile sunt foarte limitate.

Pentru mai multe detalii despre activitatea clubului aruncați un ochi pe pagina noastră oficială: Clubul Parintilor Constienti, pe grupul nostru Clubul parintilor constienti sau pe pagina trainerului atelierului Adriana Boros.

Dacă participați la ambele ateliere, pretul este de 600 lei pentru ambele ateliere.

Vă așteptăm cu drag și nerăbdare!

Chișinău, bd. Dacia, 49/14
350 Леев
+37368900890