Post-Advanced: Курс дизайна интерьера

PreviewImage

Dragii noștri, în premieră, anunțăm un nou curs la Școala de Design: #POST_ADVANCED. Conceput pentru fanii înrăiți ai designului vine ca un suport pentru dezvoltarea și perfecționarea abilităților de designer. 

Complex si perfect echilibrat, pentru că punem accent atât pe perfecționarea și însușirea tehnicilor avansate de lucru în softurile #AutoCAD și #3DSMax, cât și pe dezvoltarea viziunii de #business_design, oferind cunoștințe prețioase și absolut exclusive despre antreprenoriat și bazele unei afaceri în domeniul designului. 

Vei învăța să utilizezi #scripts si #plugins iar vizualizarile interioarelor vor fi susținute de o #prezentare_profesionistă, prin intermediul #storyboard-urilor, care cuprind întregul proces creativ de la dezvoltarea conceptului și sursele de inspirație, până la reprezentarea finală a spațiului.

#Vizualizările_de_exterior nu mai sunt un tărâm necunoscut, pentru că la curs vei învăța cum să le creezi corect. Știi cum să adaugi #valoare și relevanță proiectelor tale? Ia cunoștință cu ultimele #trenduri în designul interior. Și fii sigur că reușim să discutăm despre toate, pentru că avem dedicat un capitol aparte.

Mai mult, continutul predat va fi echilibrat cu lectii practice care te vor ghida pana la capitolul deschiderii propriului birou de creație - despre #managament, despre #gestionarea echipei, dar și #strategii de #promovare care te vor propulsa la un alt nivel. 

Cursul este structurat prin prisma unei abordari creative în tandem cu #metodologia de cercetare a proiectării pentru a-ți oferi instrumentele necesare să proiectezi spații #rezidentiale, #comerciale sau #publice; 

- Asigură-ți un loc printre primii.
- Începem în data de 15 Octombrie. 

Contactează-ne la numărul indicat mai jos pentru întrebări sau înregistrare la curs!

Chișinău, str. Alessandro Bernardazzi, 97
+37369133326