Șezătoarea Mamelor - ediția XIII

PreviewImage

La 18 octombrie mămicile, viitoarele mămici și tăticii sunt invitați la un nou eveniment informativ și relaxant! În program, discuții cu medici buni, surprize și cadouri pentru fiecare! 

Ce-a de-a XIII-a ediție a Șezătorii Mamelor va avea tema „Îngrijirea copiilor mici”, iar medicii vor aborda subiecte de mare interes pentru părinți, printre care: îngrijirea corectă a nou-născutului și nevoile lui în primele luni de viață, utilizarea rațională a antibioticelor, cele mai frecvente afecțiuni ale copiilor în sezonul rece.

Aceste întâlniri au scopul de a oferi adulților informații veridice de la cei mai buni specialiști privind sănătatea și îngrijirea copiilor. Este adevărat că un micuț poate fi crescut și fără seminarii informative, dar este important să fii un părinte care înțelege nevoile bebelușului de la primul scâncet.

Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare! 

1. Completează formularul.
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

Fără Copii: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

Te așteptăm cu drag!

Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir, 5/4
+37379955436