Festivalul Gravidelor XXI - ediție specială a Șezătorii Mamelor

PreviewImage

Ultima ediţie a Festivalului Graviduţelor din 2019 - pe 9 decembrie! 

Revista online pentru părinți „Odoraș” pregătește ultimul eveniment informativ pentru tine, drag părinte! Medicii și specialiștii în sănătate vor aborda o serie de subiecte esențiale pentru creșterea și îngrijirea bebelușului, iar tu ai grijă să-ți rezervi un loc din timp!

Un invitat special al serii va fi consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, care va vorbi despre formarea laptelui matern și componența acestuia, îngrijirea nou-născutului în primele zile de viață și nevoile esențiale, pozițiile de alăptare și atașarea corectă a bebelușului la sân.

Fiecare participant va primi garantat un cadou, iar cei mai norocoși vor avea parte și de surprize generoase la tombolă. De asemenea, Decor LLux pregătește un decor deosebit, iar fotografa Irina Spinei Photography va avea grijă să te surprindă plăcut cu o mulțime de fotografii profesioniste de la eveniment! 

Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare! 

1. Completează formularul.
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

Fără Copii: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

Te așteptăm cu drag!

Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir, 5/4
+37379955436