Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. A fost văzută ultima dată cu Austin Butler la Golden Globes

Publicat: 14 ianuarie 2023

Lumea vedetelor de peste Ocean și nu numai a fost cutremurată de cea mai tristă veste. Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley s-a stins din viață aseară, la vâsta de 54 de ani. Familia, dar și apropiații sunt în stare de șoc.

Ieri, Priscilla Presley a confirmat moartea fiicei sale, Lisa Marie Presley. Fiica lui Elvis are 54 de ani și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. „Anunț cu tristețe în inimă că frumoasa mea fiica Lisa Maria ne-a părăsit. A fost cea mai puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Ne dorim intimitate în aceste momente grele. Mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. Momentan, nu mai pot spune nimic”, a transmis Priscilla.

Marți dimineața, Priscila a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac. Un reprezentatnt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat că au primit un apel în care li se comunica că o persoană de 50 de ani nu mai respiră. Când au ajuns la fața locului, paramedicii au început procedura de resuscitare. Din păcate, Lisa Marie Presley nu mai respira. Aceasta a fost transferată imediat la spital pentru îngrijiri, dar a fost prea târziu.

Lisa Marie Presley a defilat la brațul lui Austin Butler

Născută în Memphis, Tennessee pe 1 februarie 1968, la fix 9 luni după nunta Priscillei cu Elvis, Lisa a copilărit în Tennessee. La vârsta de 4 ani, aceasta s-a mutat cu mama sa în Los Angeles după ce părinții ei au divorțat. Elvis a murit în august 1977, când Lisa avea 9 ani.

Atunci, s-a mutat la bunicii ei, Vernon Presley și Minnie Mae Hood Presley. După moartea celor doi, a rămas singura lor moștenitoare, dar și singura moștenitoare a proprietății pe care tatăl ei o avea în Graceland.

Înainte de a se stinge din viață, Lisa Marie a fost văzută pe covorul roșu de la Golden Globes. Aceasta împreună cu mama ei au mers să-l susțină pe Austin Butler. Actorul a intrat în pielea personajului Elvis Presley și a primit un trofeul pentru „Best actor in a drama motion picture”.

источник:Afisha.md
0