MANIFEST - un nou pas în arta modernă națională!

Publicat: 21 februarie 2024

Primăvara anului 2024 vine cu premiere și tendințe noi în lumea spectacolelor. Pe 30 martie, Media Show Grup prezintă spectacolul- concert MANIFEST pe scena Palatului Național “Nicolae Sulac”. 

Un format absolut nou în Republica Moldova care îmbină armonios scenografia, muzica și teatrul cu grafica digitală, demonstrând gama largă a posibilităților omului în strânsă legătură cu tehnologiile moderne. 

Biletele pot fi procurate pe site-ul afisha.md

Împreună cu eroul principal, rolul căruia va fi interpretat de cântărețul și actorul de teatru NICU ȚĂRNĂ parcurgeți un drum lung și încâlcit al experienței, încercărilor și redescoperirii propriilor puteri. Spectatorii vor avea parte de o experiență artistică unică, cu prestații scenice de excepție care vor zgudui conștiința.

În proiect s-au implicat artiști dornici de a se manifesta altfel și de a veni cu tendințe noi în lumea teatrală. Dramaturgia este creată în strânsă colaborare cu Teatrul Fără Nume. Împreună cu Mihaela Popescu, Cătălina Cazacu, Nicoleta Zghibarță și Cristina Lungu, spectatorii vor redescoperi literatura română așa cum nu au mai cunoscut-o până acum. Coregrafii Alexandra Soşnicova și Serghei Golovnea au pregătit o serie de numere coregrafice inedite pentru a reda starea și emoția proiectului prin dans. Programul artistic va fi acompaniat de orchestra live, ce va interpreta melodiile compozitorului Elias Tadeus. Linia sonoră a spectacolului este formată din compoziții inspirate din traseul literar al proiectului. 

  • Organizatori: Media Show Grup и Moldova Concert
  • Partener: Teatrul fără Nume
  • Parteneri Media: Radio Studentus, Radio Zum, Diez, Agora, News Makes, Unica.md
источник:Afisha.md
0