5 tinere din Moldova au luat locuri de frunte la un concurs prestigios din Slovenia

Rezultate frumoase pentru Republica Moldova, la Festivalul Bled Golden Microphone, din Slovenia. Mai multe tinere talente de la noi s-au ales cu locuri de frunte în concursul muzical!

Mama Evelinei Rusu, cea care a luat trofeul Junior Grand Prix, Natalia Rusu, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care și-a exprimat bucuria și mândria pentru fetița sa.

„Bucurie, mândrie și emoții sublime, am trăit aseară, în cadrul Galei de decernare a Premiilor „Bled Golden Microphone” din Slovenia, în cadrul căreia, Evelina Rusu, a obținut Junior Grand Prix-ul! Un concurs puternic, reprezentat de cei mai buni si mai talentați copii din întreaga Europă. Mulțumesc Domnului pentru această binecuvântare – scumpei mele fetițe, Evelina. Înaltă apreciere și mult respect profesoarei noastre de canto, doamnei Rodica Roșsioru, pentru toată munca, dedicația și profesionalismul desăvârșit. Dascălul nostru iubit, care cu multă dragoste și talent a șlefuit zi de zi fiecare notă ajutând-o pe Evelina să aibă o evoluție frumoasă.Mulțumim din toată inima Directorului Festivalului „Bled Golden Microphone”, domnului Sandi Vovk, pentru acest concurs absolut excepțional, organizat la cel înalt nivel”. 

De asemenea femeia a adus mulțumiri membrilor juriului, colegilor Evelinei Beatrice, Maria, Anisoara și Felicia, cele care au susținut-o în fiecare zi de concurs, scrie ea.md.

„Aveți cu toții un loc special în sufletul nostru! Vă iubim”, a încheiat Natalia Rusu.

Premiul II a fost ridicat de Maria Cazarinov, Anișoara Solonari a luat premiul special pentru cea mai bună interpretare în limba maternă, iar Beatrice Ungureanu a luat premiul Special Awards pentru cel mai bun debut.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

источник:ea.md
0