Actriţa Gwyneth Paltrow va părăsi universul filmelor Marvel

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat într-un interviu acordat Variety că va părăsi universul filmelor Marvel după „Avengers: Endgame”, care va fi lansat vara aceasta.

Paltrow, în vârstă de 46 de ani, a spus: „Sunt cam bătrână să mai port un costum şi pentru restul. Mă simt foarte norocoasă că am făcut asta, pentru că de fapt am fost convinsă să fac asta. Eram prietenă cu Jon Favreau (regizorul «Iron Man», n.r.). A fost o experienţă minunată să fac primul «Iron Man», apoi să văd cât de important a devenit pentru fani”.

Deşi nu se vede jucând în alte continuări, Paltrow a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă să aibă apariţii scurte în viitoare producţii. „Dacă îmi cer să mă întorc pentru o zi, voi fi întotdeauna acolo dacă au nevoie de mine”.

Ea a acordat interviul pentru a marca 20 de ani de la Oscarul primit pentru rolul din „Shakespeare in Love”. 

„Cred că filmele şi afacerea din jurul lor s-au schimbat foarte mult în ultimii 20 de ani. Nu cred că vreunul dintre filmele pentru care sunt cunoscută ar mai fi făcute astăzi”, a spus Paltrow.

În prezent, actriţa se dedică brandului ei de lifestyle, Goop, fiind CEO-ul companiei, scrie news.ro.

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică „Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul „O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur. S-a remarcat apoi în filme precum „Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi „Dovada/ Proof” (2005). Din 2008, actriţa americană a interpretat rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice „Iron Man” şi „The Avengers”.

источник:news.ro
0