Jason Momoa promite să fie Aquaman pentru totdeauna

Publicat: 24 ianuarie 2023

Actorul Jason Momoa a împărtășit planurile sale de viitor pentru DC Cinematic Universe. Potrivit acestuia, va rămâne în rolul lui Aquaman, dar ar putea să se uite și la alte personaje.

"Voi fi întotdeauna Aquaman. Nimeni nu mi-l va lua de lângă mine. Pot apărea și alte personaje. Pot să le cânt și eu. Mă pricep să fiu amuzant, sălbatic și fermecător în același timp", a glumit Momoa într-un interviu pentru Variety.

El a dezvăluit, de asemenea, câteva detalii despre viitorul sequel Aquaman and the Lost Kingdom, a cărui lansare internațională este programată pentru luna decembrie a acestui an:

"Eu și colegul meu am scris prima versiune a scenariului de 55 de pagini, iar cea mai mare parte a fost despre conversațiile mele cu ONU despre topirea ghețarilor. Nu există o galaxie îndepărtată sau extratereștri care să vină să ne distrugă. Noi suntem cei care ne distrugem planeta. Trebuie să ne adunăm și să ne salvăm casa."

De asemenea, a descris întâlnirea cu noul șef al DC Studios, James Gunn, ca fiind "minunată". Noile planuri ale conducerii urmau să fie dezvăluite în ianuarie. Anterior, DC renunțase la Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot ca Wonder Woman.

Primul Aquaman a fost lansat în 2018 și a avut încasări de 1,148 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

источник:Afisha.md
0