Thor: Love and Thunder, noi informații despre film

Regizorul Taika Waititi a oferit, pe Instagram, noi informații despre Thor: Love and Thunder, avându-i ca invitați pe Tessa Thompson și Mark Ruffalo.

În stilul propriu al regizorului, Waititi a răspuns la o sesiune de întrebări, pe măsură ce se plimba prin casă atent în altă parte, pregătindu-și cina – rasol de miel și cartofi, în timp ce coloana sonoră de la Ragnarok se auzea de pe laptop, comentează publicația The Hollywood Reporter.

Chris Hemsworth își va relua rolul Zeului Tunetului, alături de Jane Foster (Natalie Portman) care va deveni un Thor în sine, și Valkyrie (Tessa Thompson) care ajunge conducătoarea Asgard-ului. Surferul Argintiu nu va apărea în următorul film al studiourilor Marvel, însă regizorul a refuzat să comenteze dacă Loki va apărea sau nu, scrie cinemagia.ro.

Waititi și-a început transmisia streaming cu un crochiu pentru extraterestrul Miek din Love and Thunder. Compatriot al lui Thor, așa cum vedem în Avengers: Endgame (2019), personajul va primi o nouă armură în film. Regizorul a mai relatat că personajul extraterestrului este feminin, arătând o schiță a acesteia, poate în glumă, poate nu. Sub conceptul artistic era un scenariu pentru Love and Thunder în care Tony Stark se întorcea din morți...

Waititi a mai relatat despre Korg, compatriotul lui Miek, pe care regizorul îl portretizează, că va avea un rol mult mai amplu, în care vom vedea aspecte despre cultura și iubirea lui.

O altă perspectivă conceptuală aruncă o imagine asupra noului Asgard, fostul sat Tonsberg din Norvegia. Se pare că arhitectura pâmânteană și cea asgardiană s-au pus de acord, și o flotă de nave vikinge așteaptă parcă comanda valkyriană.

Waititi și Thompson au fost discreți cu privire la rolul Valkyrie-ilor din Love and Thunder, însă regizorul a oferit un comentariu scurt despre alte câteva personaje interesante. Waititi a recunoscut că este fanul lui Beta Ray Bill, dar nu era sigur că va apărea în film, deși mai târziu recunoaste că se află abia la al cincilea sau al șaselea draft al scenariului.

A confirmat că Surferul Argintiu nu va apărea în film, dar nu a comentat despre ce rol va juca Christian Bale. La fel de discret a fost și la întrebarea dacă Loki (Tom Hiddleston) va apărea sau nu în film.

În ceea ce privește regia lui Thor: Love and Thunder, Waititi a relatat că filmul urmează să fie de 10 ori mai amplu decât Ragnarok și a considerat că filmul ar putea fi o listă de dorințe ale unui băiețel de 10 ani. Una dintre aceste idei copilărești a fost cea a rechinilor spațiali, cunoscuți în Marvel Comics drept Rechini Stelari. Acești extratereștri, creați de Chris Claremont și Dave Cockrum, au apărut prima oară în 1982 cu Uncanny X-Men No.162. Thor nu doar că apărea călare pe un Rechin Spațial, dar folosea unul și ca ciocan în lupta contra zeului-măcelului Gorr și împotriva propriilor avataruri din viitor. E posibil oare să vedem în Thor: Love and Thunder variantele viitoare ale lui Thor? Waititi nu a spus multe despre aparițiile lui Thor în noul film, dar a spus totuși că „Thor cel mare” este de domeniul trecutului...

Așadar, Starsharks, Valkyrie, Thori cu personalități multiple vor apărea pe ecran odată cu premiera lui Thor: Love and Thunder din 18 februarie 2022.

источник:Cinemagia.ro
0