Tom Cruise surprins în timpul unei cascadorii pe un tren în mișcare

Tom Cruise demonstrează din nou că nicio misiune nu este imposibilă pentru el. Actorul este faimos pentru faptul că își face singur cascadoriile. La 58 de ani, starul francizei „Misiune: Imposibilă” a filmat câteva scene pe un tren în mișcare, în Norvegia.

Fanii aflați în trenul de vizavi au rămas șocați când și-au dat seama cine este persoana respectivă. Încântați, aceștia au început ulterior să-l strige pe actor. Tom, relaxat și foarte bine dispus, i-a salutat zâmbind, scrie filmnow.ro.

În ultima perioadă, Tom Cruise a fost surprins filmând tot felul de scene periculoase, pentru „Mission: Impossible 7”, inclusiv un salt cu parașuta și unul cu motorul de pe un munte din Norvegia. 

Producția „Mission Impossible 7” s-a mutat în Norvgia, după ce, anterior, filmările au avut loc în Marea Britanie. Acestea au fost mult întârziate din cauza pandemiei. În martie, echipa filma în Italia.  

„Sunt îngroziți de ideea unor viitoare antarzieri cu filmările. Tom este mai determinat ca oricând să încheie producția cât mai repede. Și-au luat toate măsurile pe protecție pentru ca nimeni să nu fie expus virusului”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

„Este o tară superbă. Abia aștept să fiu acolo. Sunt atât de încântat, la fel ca întreaga echipă, să mă reîntorc aici”, a declarat Tom anterior, într-un interviu online cu ministrul culturii din Norvegia, Abid Raja. 

источник:filmnow.ro
0