3 Sud Est a lansat Valuri, o poveste de iubire ancorată la malul mării

3 Sud Est a lansat "Valuri", o poveste de iubire, pusă pe note muzicale și ancorată la malul mării. Materialul este disponibil în articol.

Versurile noului single transmit emoția și dorința de a fi mereu alături de persoana iubită și face una dintre cele mai frumoase promisiuni, aceea că indiferent de obstacole, împreună sunt mai ușor de depășit. Cu un sound actual ce se îmbină cu nostalgia anilor '80, "Valuri" este o piesă romantică, însoțită de un videoclip regizat de Iura Luncașu, ce transpune prin imagini o poveste de iubire plină de pasiune, scrie infomusic.ro.

"«Valuri» este un single tare drag nouă, cu un aer nostalgic, ce ne duce cu gândul la sound-ul copilăriei noastre. Fiind constănțeni și văzând marea în fiecare zi, valurile fac parte din viața noastră, așa că pentru videoclip am filmat pe una dintre cele mai ascunse plaje din România. A fost o mare plăcere să lucrăm la această piesă, am simțit de la început că inspirația ne va însoți în tot procesul creativ și sperăm foarte mult să vă placă", a spus Laurențiu Duță.

3 Sud Est a încheiat anul 2019 "Epic" cu un single ce poartă și numele celui mai nou album al trupei. Alte două piese pe care 3 Sud Est le-a lansat anul trecut sunt "Prietenia" și "Focul", care au adunat zeci de milioane pe YouTube. În mai 2018, trupa a lansat "Dansăm în ploaie", un single fresh despre fericire și dragoste, iar la sfârșitul anului 2017 "Stele", hit ce a cucerit topurile muzicale de radio și TV și a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat "Am dat tot", o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite de ei, iar în 2016 "Cine ești?", o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit internetul, dar și topurile muzicale TV și radio.

Tot în 2016, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au lansat "Adio", iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul "Mai stai", care a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească. Printre cele mai cunoscute melodii se numără "Ai plecat", primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, dar și "Amintirile", cea mai îndrăgită piesă a celor trei.

источник:Infomusic.ro
1