Antonia a lansat un nou videoclip Como Ay

ANTONIA şi Alina Ceuşan ne prezintă cel mai fierbinte clip autohton al verii pe care o resimţim deja în aer. Se numeşte "Como Ay" şi ilustrează o piesă de club în spaniolă cu un flirt senzual între două dive sexy şi pline de secrete. Urmăreşte noul clip în articol.

ANTONIA a cooptat-o pe Alina Ceuşan, creatoare de conţinut, influencer pe Instagram şi participantă la Asia Express pentru un videoclip incendiar. Cele două îşi încep flirtul pe terenul pe golf pentru a îl încheia în bucătărie, acoperite de faină şi cu multiple aluzii senzuale sub formă de metafore culinare. "Como Ay" este o piesă de club, dansabilă la modul sacadat, plină de bas şi sintetizatoare care fac să reverbeze bolizii celor care ascultă la maxim EDM.

Colorizarea iese în evidenţă în special în secvenţele cu lumină albastră din baia clubului, unde un "foot fetish" devine vedetă. Apoi Antonia se joacă cu baloane uriaşe portocalii şi îşi împodobeşte chipul cu pistrui falşi. Scenele din bucătărie de la final sunt demne de o variantă 18+ a unei emisiuni culinare. Cele două dive nu se feresc să se îmbrăţişeze, mângâie sau chiar să se apropie milimetric de sărut.


Despre noul single şi clip ANTONIA a spus următoarele:

Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi. Este unul dintre videoclipurile mele preferate și sunt mândră de echipa care a fost implicată în acest proiect, NGM, you rock! Mi-am dorit ca prin acest clip să arăt că mă simt bine în pielea mea, dar în același timp, să fie și funny. Mă bucur că Alina a acceptat să fie parte din acest video, îmi place mult de ea, este frumoasă, a intrat bine în rol. Cu ocazia aceasta, am ajuns să o cunosc mai bine.


Video-ul de la "Como ¡Ay!" a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Andra Marta și Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production, informează infomusic.ro.


Alina Ceușan a povestit experienţa de la filmări astfel:

Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)).

Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!


Piesa Antoniei vine la puţin timp după release-ul "Muţi", cu un videoclip filmat în casa artistei pe durata perioadei de izolare.

источник:Infomusic.ro
0