INNA încheie seria de artişti care cântă de acasă - Sober (Home Edition)

INNA încheie seria de artişti care cântă de acasă, din izolare, prin lansarea clipului "Sober (Home Edition)". Proiectul Home Edition a fost iniţiat de Global Records, care a dorit să îşi prezinte artiştii în mediu intim, acasă alături de cei dragi şi obiectele care îi definesc. Urmăreşte noul clip în articol.

INNA a lansat "Sober" într-o perioadă în care gândurile tuturor stau la mare şi libertate, dar suntem cu toţii izolaţi în casă pe timp de pandemie. Tot în casă se află şi artista, care ne oferă o privire asupra locului unde îşi găseşte odihna şi liniştea interioară, unde meditează, compune, râde şi se regăseşte. În ţinute lejere, dar cu paharul de vin şi microfonul la îndemână INNA apare într-o veritabilă şedinţă foto pusă în scenă într-un video alb/negru semnat de Alexandru Mureşan. În cadrul proiectului Home Edition de la Global Records am putut vedea şi un clip filmat acasă de Antonia, "Muţi", transmite infomusic.ro.


Despre filmarea acasă INNA a declarat următoarele:

A fost o experiență neobișnuită pentru mine, să filmez cu doar 3 persoane și la mine în casă, dar sunt mulțumită de rezultat. ”Sober” este una dintre piesele dragi mie și sper să vă facă să vă distrați, chiar și în casă.


Piesa a fost compusă de Joachim Walker (Coldabank), Jordan Shaw, Fridolin Walcher și produsă de Freedo (Fridolin Walcher), cel care a compus și cel mai recent single al artistei ”Not My Baby”, care a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Acel track s-a auzit într-o variantă specială cu ocazia evenimentului transmis online de 1 mai UNTOLD OverNight. INNA a avut un ultim an ocupat, intre includerea sa în juriul emisiunii "Masked Singer România", dar şi lansarea propriei reviste, INNAMag.

O melodie a artistei a ajuns în jocul NFS Heat, iar alte track-uri de pe albumul "YO" precum "Sin Ti" au ajuns în seriale Netflix şi reclame Apple Watch. Albumul din 2019 a fost lansat alături de ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z şi este compus integral de INNA şi produs de David Ciente. LP-ul este unul în limba spaniolă, care s-a bucurat de mare succes în ţările hispanice şi nu numai.

источник:Infomusic.ro
0