Mark Stam a lansat Pastila Ta


Publicat: 29 aprilie 2024

Mark Stam a lansat "Pastila Ta", o piesă ca o îmbrățișare, ce explorează frumusețea iubirii. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil de vizionat în articol.

"Pastila Ta" a fost compusă de Mark Stam și Ștefan Marin și vorbește despre acea persoană specială din viața noastră, care se simte ca un remediu împotriva oricărei dureri. Noua piesa a artistului este lansată alături de un videoclip regizat de Nicu Drăgan și are în prim plan un cuplu tânăr care se bucură de tot ce îi are de oferit iubirea.

"Astăzi, cu un mare zâmbet vă dăruiesc această Pastilă Muzicală! Sper să devină remediul împotriva zilelor lipsite de soare și a nopților lipsite de îmbrățișări! Nu uitați că dragostea pură iubește simplitatea sinceră!", a transmis Mark Stam.

Marius Stamatin (aka. Mark Stam) este originar din Republica Moldova și pasionat de muzică încă din copilărie. El este un autodidact și povestește cum a învățat canto și chitară singur, urmărind clipuri pe YouTube. În anul 2013 a participat la show-ul "Moldova are Talent" și, după apariția sa pe YouTube, a fost contactat de Spoiala Brothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului său single, "A murit iubirea", urmat de piesa în limba engleză "Days are coming", în luna iulie a aceluiași an. Piesele lansate până acum se încadrează în stilul pop, însă cântărețul declară că el se regăsește și în R&B, soul și folk.

Mark Stam a atras atenția publicului din Romania cu piesa "Doar Noi" în colaborare cu Alina Eremia. Aceasta a fost scrisă și produsă de Mark și este inspirată din propriile sale trăiri și experiențe. După doi ani de absență muzicală, Mark Stam a revenit în 2023 în atenția publicului cu piesa "Flori", lansată alături de ADDA.

источник:Afisha.md
0