Startup Weekend Moldova 2018: la ediție aniversară

Startup Weekend Moldova, cea mai dinamică și captivantă competiție antreprenorială desfășurată în țara noastră a ajuns la cea de-a zecea ediție. Dedicat tuturor tinerilor pasionați de antreprenoriat, tehnologii și inovație, evenimentul aniversar va avea loc în perioada  9-11 noiembrie la Tekwill. 

Programatorii, designerii, managerii, experții în marketing, artiștii grafici sunt invitați să ia parte la o experiență unică, care le va deschide multiple oportunități de afirmare, dezvoltare și avansare.

Startup Weekend Moldova este eveniment emblematic pentru întreaga comunitate IT și se va desfășura sub forma unui exerciţiu practic pentru tinerii care aspiră să-și deschidă propriile afaceri în domeniu. Timp de trei zile, participanții își vor putea transpune ideile în realitate, vor putea întâlni investitori pentru viitoarele lor startup-uri, vor putea acumula experiență și își vor putea lărgi rețeaua de prieteni cu care împărtășesc aceleași interese.

Astfel, participanții vor fi provocați să-și dezvolte ideea de afacere în doar 54 de ore. Grupați în echipe, membrii acestora vor parcurge întreg procesul de lansare a unui startup, de la generarea ideii până la dezvoltarea unui prototip de produs sau serviciu. Modelul de business bine definit precum și planul de marketing al afacerii se vor afla printre elementele ce urmează să fie elaborate de fiecare grup. 

Nu rata șansa de a participa la un eveniment care îți aduce succesul pe tavă! Ia-ți biletul de participare de aici! Informații actualizate despre Startup Weekend Moldova pot accesate pe pagina de facebook a evenimentului.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea  Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu AaHa Inc, Moore Stephens, iHub Chisinau. Partener Media General:  999.md. 

Ediția aniversară a Startup Weekend Moldova se va remarca și prin numărul mentorilor care vor susține echipele pe întreaga durată a evenimentului. Experții locali și cei veniți de peste hotarele țării își vor împărtăși cunoștințele cu tinerii antreprenori și vor veni cu recomandări pentru succesul proiectelor aflate în competiție. Printre oaspeții competiției se numără:

Daniel Johnsen - antreprenor din Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii.

Michal Sänger - Inginer Principal la platforma de călătorii kiwi.com.

Vlad Voiculescu- antreprenor în domeniul social, fost bancher și ex-Ministru al Sănătății în Guvernul României.

Inna Stelmakh - un networker profesionist și fondatoare a proiectului de dezvoltare comunitară Ukrainians at Tech Events of the World Community.

Cornel Amariei - inventator, autor și antreprenor român.

Ligia Adam - co-fondatoare a CivicTech România - o organizație care contribuie la digitalizarea serviciilor publice în România cu ajutorul unei comunități de voluntari dedicați IT & C.

Constantin Șarcov - fondator și Director de Creație la Piko Creative, una dintre cele mai premiate instituții de creație din Moldova.

Vasile Seul - Art Director și Graphic Designer la Moldcell și adoră ideile neconvenționale, zâmbetele fermecătoare și emoțiile reale.

Ramona Ziemann - Product Designer originară din Germania, cu accent pe interacțiunea digitală și pe designul experienței centrate pe utilizator.

Martin Zlamal iubește să creeze componente declarative în limbajul React pentru dispozitive web și mobile.

Uliana Sidorenko - profesionist în domeniul marketingului digital, cu accent pe comerțul electronic și consumator.

Grăbește-te să fii parte a unui eveniment care poate să îți schimbe viitorul. Nu e neapărat să vii cu o idee, poți să te alături oricărei dintre echipele care se vor crea în timpul evenimentului și vor lucra intensiv pe parcursul următoarelor 54 de ore pentru a concepe, testa și dezvolta o soluție inovatoare. 

Ia-ți un bilet aici și profită de cea mai interactivă și motivațională experiență pe care ai trăit-o vreodată!

источник:Afisha.md
0

Похожие новости