A fost lansat noul trailer al filmului Knives Out

Înainte cu două luni de lansarea oficială, Knives Out, noul film al regizorului lui Star Wars: The Last Jedi a primit un nou trailer și poster, scrie thewrap.com.

Cu doi protagoniști veniți din francize blockbuster, producția filmul nu are cum să nu atragă atenția. Însă după premiera de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, criticii de film au fost cuceriți și au convenit asupra faptului că producția lui Rian Johnson are mult mai mult de oferit decât o distribuție captivantă, remarcă cinemagia.ro.

David Ehrilch, de la indiewire.com, a numit filmul „un whodunnit extrem de satisfăcător, cu o tușă modernă”, la unison cu multe alte voci din presa de profil.

Knives Out merge pe urmele unui scriitor de romane polițiste de succes, Harlan Thrombey (Christopher Plummer), care este găsit mort în reședința sa după aniversarea celor 85 de ani. Investigația este condusă de Benoit Blanc (Daniel Craig), și el un nume celebru în domeniul său. De pe lista suspecților nu este exclus niciunul din membrii familiei. Sinopsis-ul filmului menționează o listă lungă de actori cunoscuți - printre care Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette – și promite că „va ține publicul în suspans până în ultima clipă”.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

источник:Cinemagia.ro
0