РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

все новости
Тренинги
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 августа

Тренинги
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 августа

Для детей
Занимательная информатика
ONLINE

11 августа

Тренинги
Полезный HR завтрак: Как посчитать стоимость текучести персонала?
ONLINE

12 августа

Тренинги
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 сентября

Тренинги
Иврит On-line
ONLINE

30 сентября

Тренинги
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

10 августа

Тренинги
Английский язык On-line
ONLINE

30 сентября

Тренинги
Иврит
ONLINE

30 сентября

Liam Neeson joacă alături de fiul său în noul film - "Made in Italy"
3 июля, 10:59425

Liam Neeson joacă alături de fiul său, Micheál Richardson, în filmul de debut al regizorului James D’Arcy.

"Made in Italy" este povestea emotionantă a lui Robert, un boem artist londonez, și a fiului său, Jack, care își confruntă trecutul în timp ce incearcă impreună să repare o veche casă de familie, rămasă moștenire de la soția lui Robert, undeva în superba Toscana. Jack plănuieste că apoi să vandă proprietatea. 

Trecutul este zidit în piatră, dar viitorul este o panză albă, se arată în trailerul oficial al filmului, scrie filmnow.ro.

„James D’Arcy a luat legătura cu mine prin agentul meu englez care mi-a spus: 'Ascultă, cred că ar trebui să citești asta, are ceva special'. Am făcut-o și cumva m-am indrăgostit de scenariu.'Poate e ceva bun pentru tine și pentru fiul tău Micheál', a mai completat. A fost cumva destinul, am simțit că trebuie să fac acest film”, a declarat Liam. 

“Made in Italy” este programat să aibă premieră în cinematografe și pe platformele VOD în 7 august. 

Neeson și Richardson joacă în acest lungmetraj alături de Lindsay Duncan și Valeria Bilello. “Made in Italy”este produs de Pippa Cross, Sam Tipper-Hale, Alessandro Mascheroni, și David Campos Pavoncelli.  

Liam a apărut recent în filme că “Men in Black: International” și “Ordinary Love” și urmează thriller-ul “Honest Thief.” 

Aflat la început de carieră, Micheál Richardson nu folosește numele tatălui său. Tanărul actor a insistat să-și onoreze mama, pe actriță Natasha Richardson, care a murit în 2009, după ce a suferit o puternică lovitură la cap în urma unui accident la ski. Richardson avea 13 ani când Natasha a murit la doar 45 de ani. 

În 2018, mama Natashei, celebra Vanessa Redgrave, a explicat decizia nepotului ei. 

„Oficial a luat numele mamei lui. Este acum Michéal Richardson, nu Michéal Neeson”, a declarat Redgrave pentru Daily Mail, explicând că în același timp băiatul a vrut astfel să scape și de faima numelui tatălui său. „A vrut să o păstreze pe mama lui aproape de el  — a fost o actrită remarcabilă. Absolut remarcabilă”, a spus Redgrave. 

În 2015, Richardson a vorbit despre anii dificili ce au urmat morții mamei sale. 

“In mintea mea, subconștient, ori refulăm, ori mă închideam în mine”, a spus el pentru The Sunday Times. “Asa că, în următoarea săptămană, mi-am zis ‘OK, hai să merg mai departe cu viata’”.

0 поделились статьёй
Тренинги
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 августа

Тренинги
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 августа

Для детей
Занимательная информатика
ONLINE

11 августа