Отдых и развлечения

Prospera Education Hub

Откроется в Пн в 8:30Chișinău, str. Căpriana
PlaceImage

Prospera este un program inovatv de educaţie europeană a copiilor şi adolescenţilor în domeniul businessului, aprobată pe teritoriul CSI şi al României.

Programa este adaptată în mod special pentru copiii şi adolescenţii din Moldova cu vârsta între 7 şi 17 ani (clasele 1 – 11) şi este aprobat de către Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. Asistaţi de această programă elevii vor reuşi să-şi aleagă în mod conştient viitoarea profesie, să obţină cunoştinţe în diverse domenii, să-şi dezvolte deprinderile necesare pentru o viaţă prosperă şi fericită.

Caracterul unic al Prospera

- Programe interactive de autor, realizate sub formă de joc, la baza cărora sunt training-urile business şi psihologice, sarcinile creative, master-class-urile şi concursurile de proiecte.
- Programele elaborate pentru elevi în vederea obţinerii de deprinderi practice în cele mai solicitate profesii, precum şi a dezvoltării gândirii antreprenoriale.
- Complex de programe care includ instruire anuală în mod regulat, training-uri de scurtă durată, tabere sezoniere, excursii şi întâlniri.
- Echipa de pedagogi este formată din cei mai buni şi experimentaţi specialişti în domeniu cu o bogată practică pedagogică.
- Pentru fiecare grup de vârstă este elaborată o programă unică, luând în considerare particularităţile psihologice şi necesităţile auditoriului.

Пн - Пт: 8:30 - 19:30
Сб: 8:30 - 18:00
Вс: 9:00 - 18:00