Границы литературы. Встреча с писателем Владимиром Сорокиным

PreviewImage

#ПРОчтение представляет: 

Владимир Сорокин este unul dintre cei mai ușor de citit, profunzi și vii scriitori contemporani, un "clasic viu". Fiecare dintre cărțile sale devine un eveniment și provoacă discuții aprinse în comunitatea literară.

Romanul său de debut, "Норма", plin de satiră caustică la adresa СССР, a fost publicat neoficial, în samizdat. Apoi au urmat multe alte cărți, pe care unii le-au numit ambigue și controversate, iar alții - etalonul satirei sociale strălucitoare. Printre acestea se numără romanul senzațional despre un elixir fantastic al geniului "Голубое сало", în care personajele principale erau reprezentanți emblematici ai istoriei rusești și sovietice. Și distopia "День опричника", care povestește despre Rusia din 2027, separată de restul lumii printr-un zid. La începutul secolului, evenimentele descrise în roman ne păreau o absurditate completă. Acum este realitatea noastră, iar Сорокин este numit profet.

Cărțile lui Владимира Сорокина au fost traduse în zeci de limbi, inclusiv în română.

La întâlnirea de creație cu scriitorul, veți avea ocazia să ascultați fragmente din operele sale interpretate de autor și să îi adresați întrebări.

Ne vom întâlni luni, 29 aprilie, la ora 19.00, la Palatul Republicii.

Partener al evenimentului: rețeaua de librării LIBRARIUS. În cadrul serii va fi posibil să cumpărați cărțile lui Владимира Сорокин și să obțineți un autograf al autorului.

Atmosfera unei seri de suflet va fi creată de un vin delicios de la CARLEVANA.

Decorarea scenei din partea partenerilor evenimentului - rețeaua de saloane de mobilă DOMINO. DOMINO este mobilier italian elegant la prețuri confortabile.

  • Prețul biletelor - de la 200 lei
Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
+373 22 896 499
200 - 400 MDL