Crearea unui flux constant al candidaților în recruiting

PreviewImage

Cum să închideți cu ușurință orice post vacant în 3 zile? Nicicum. În realitățile pieței noastre este o utopie. Pentru a închide un post vacant, nu este suficient să plasați un anunț și să așteptați.

 Este nevoie de un sistem complex pentru generarea unui flux constant de candidați: cu elemente de copywriting, marketing on-line și întreținerea bazei de date.

Despre cum să creați fluxul permanent de candidați decenți vom vorbi la acest masterclass.

După masterclass:

- Veți afla regulile de descriere a unui post vacant. În ziua de azi postul vacant trebuie descris astfel, încât să îl vindeți. Lăsați descrierile plictisitoare și monotone concurenților.

- Veți înțelege cum să întrețineți o bază de date a candidaților. Veți afla cum arată baza de date care este în stare să acopere 50% de posturi vacante în viitor, dar și cum arată bazele care se întrețin doar pentru ochii lumii și vă fură din timp.

- Veți afla la ce bun sunt necesare cunoștințele din marketing online unui recruter și ce înseamnă generarea de candidați online.

- Veți învăța să analizați CV-urile. De această abilitate depinde cât de repede și eficient veți închide posturile vacante.

Detalii și formularul de înregistrare le găsiți pe pagina

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
590 - 1180 Lei
+37376095999 | +37378583133