Miley Cyrus a lansat noul album: Endless Summer Vacation

Publicat: 10 martie 2023

Miley Cyrus și-a lansat noul album, Endless Summer Vacation. Cel de-al optulea LP de studio al cântăreței are contribuții din partea lui Harmony Korine, Brandi Carlile, Sia, Tobias Jesso Jr., Rob Moose, James Blake, Mike Will Made-It, Greg Kurstin, BJ Burton, Bibi Bourelly și alții. 

Cyrus a împărtășit, de asemenea, un nou videoclip pentru piesa "River" de pe album. Ascultați Endless Summer Vacation și urmăriți videoclipul "River" mai jos. (Pitchfork câștigă un comision din achizițiile efectuate prin intermediul link-urilor afiliate de pe site-ul nostru).

Miley a anunțat Endless Summer Vacation la începutul lunii ianuarie, împărtășind single-ul principal, "Flowers", o săptămână mai târziu. Într-un clip de interviu pe care l-a postat pe rețelele de socializare, Cyrus a spus că discul este împărțit în jumătăți care reprezintă în mod vag timpul zilei și timpul nopții.

De la ultimul ei album, Plastic Hearts din 2020, Cyrus și-a continuat afinitatea pentru coveruri, preluând piesa "Heaven or Las Vegas" a trupei Cocteau Twins în timp ce cânta în orașul titular. De asemenea, ea a preluat "Nothing Else Matters" de la Metallica pentru colecția The Metallica Blacklist. În 2021, Cyrus a dus "Plastic Hearts" și "Without You" pe scena Saturday Night Live pentru un episod de Ziua Mamei prezentat de Elon Musk, unde a făcut și un cover al piesei "Light of the Clear Blue Morning" a lui Dolly Parton.

Anul trecut, Cyrus a lansat "Attention: Miley Live, o colecție de înregistrări de concerte din întreaga sa carieră. Ea a încheiat anul 2022 ca gazdă a propriei sale emisiuni speciale de Revelion pe NBC, care a avut ca invitați pe Dolly Parton și David Byrne. Cyrus i s-a alăturat celui din urmă pentru un cover al piesei "Let's Dance" a lui David Bowie.

1. River

2. Jaded

3. Thousand Miles feat. Brandi Carlile

4. Violet Chemistry

5. Island

6. Rose Colored Lenses

7. Muddy Feet feat. Sia

8. Wonder Woman

9. You

10. Wildcard

11. Handstand

12. Flowers

source:Afisha.md
0