Nu rata MAGIA MODULAR The Vision Air. O petrecere fierbinte pe acoperiș

Publicat: 21 iunie 2023

E oficial. MODULAR revine cu un nou eveniment, într-o locație specială. O zonă industrială, însă cu o nouă perspectivă, de la înălțime.  21 iulie, începând cu ora 18:00, te așteptăm la Digital Park Rooftop pentru a sărbători împreună. Comunitatea THE VISION este nerăbdătoare să se întâlnească în inima vibrantă a orașului și să-ți ofere o experiență deosebită. Grăbește-te să procuri bilete la preț redus pe afisha.md

Descoperă o Locație Specială:Aducem ceva cu totul nou și palpitant! Te invităm să pășești într-o zonă industrială transformată, oferind o perspectivă inedită de la înălțime. Valorificăm frumusețea și artistismul clădirilor industriale nu doar în interior, ci și în exterior. De data aceasta, vom urca cu ascensorul către acoperiș, unde ne vom încărca bateriile solare, respirând aerul proaspăt și simțind vibrațiile energiei în fiecare fibră a ființei noastre.

O Experiență Memorabilă:Unim puterea muzicii, libertatea cerului și frumusețea unui apus de soare într-o seară călduroasă de vară. Nu organizăm doar o simplă petrecere, ci te invităm într-o călătorie prin sunetele și ritmurile muzicii electronice, pentru a trăi o experiență care te va marca profund. Ne dorim să ne conectăm cu oameni creativi, pasionați de experiențe audio-vizuale și IT, precum și cu toți cei îndrăgostiți de muzica electronică.

Line up:
Gene on Earth [US] se trezește în lumina încețoșată a soarelui din propria lume, îndreptându-se spre orizont pe drumul spre oriunde și nicăieri, în același timp. Cândva o existență monocromă, acum scufundat într-o lume de vis tehno colorată. Oriunde îl va duce vom afla în curând.

Perky Wires [BCN] captivează publicul cu Minimal House și stabilește noi sub-stiluri de muzică Deep Tech, prin absorbția simbolurilor de House modern. Artiștii au intrat în Top 10 cele mai bine vândute nume de pe scena minimal și deep tech în 2021/22 pe Beatport. Prestația lor în cadrul ultimului eveniment THE VISION a fost hipnotizantă și de neuitat pentru mulți dintre fanii evenimentului.

Deck Lotton [MD] - pasionat de viniluri, a început să își manifeste gusturile muzicale cu rezidența Olandeep în 2021. De atunci a avut parte de o mulțime de prestații alături de numeroși artiști consacrați din străinătate și mereu actualiza record backu-ul său adăugând constant și mai multă valoare, unde puteți găsi diverse stiluri around-the-house, de la lounge & warm up la peak time duty

Cumpără-ți Biletele Acum pe AFISHA.MD!Te așteptăm cu nerăbdare la Digital Park Rooftop pe 21 iulie 2023 pentru a trăi o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a te conecta cu o comunitate pasionată de muzică.

source:Afisha.md
0