Vedete Disney care s-au bucurat de succes și la maturitate

Sigur le cunoști și tu pe aceste vedete și, dacă nu știai până acum, află că acestea și-au început cariera în copilărie, jucând în filme sau seriale Disney.

De-a lungul timpul au reușit să facă tranziția spre Hollywood și câteva vedete au avut în continuare atât de mult succes, încât demonstrează că începutul lor la Disney a fost o experiență potrivită.

Selena Gomez

Selena Gomez și-a început cariera jucând în „Wizards of Waverly Place”, cel mai longeviv serial Disney. Aceasta a jucat apoi în filme de la Hollywood, având în paralel și o carieră muzicală de succes. Totodată, ea a obținut în trecut și titlul de cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

The Jonas Brothers

Frații Jonas au cunoscut un real succes în perioada Disney, devenind faimoși odată cu apariția lor în filmele „Camp Rock”, iar apoi cu propriul lor show numit „Jonas”. Aceștia s-au despărțit însă, Nick urmând o carieră atât în muzică, cât și în actorie. Cei trei plănuiesc în prezent un nou turneu în formula completă.

Demi Lovato

Demi Lovato s-a bucurat de succes odată cu apariția în filmele „Camp Rock” și serialul „Sonny with a Chance”. Aceasta a început și o carieră muzicală, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din generația ei.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a jucat timp de mai mulți ani rolul lui Hannah Montana, însă ea a reușit să se facă cunoscută și la Hollywood. Cu toate acestea, în ultimii ani Miley s-a concentrat asupra carierei muzicale, melodiile sale fiind ascultate de milioane de oameni din întreaga lume.

Vanessa Hudgens

După ce a jucat în seria de succes „High School Musical”, Vannessa Hudgens a devenit o cântăreață și o actriță de succes, jucând în mai multe filme la Hollywood. Cel mai recent rol al său este cel din „Second Act”, în care joacă alături de Jennifer Lopez.

Zac Efron

La fel ca Vanessa Hudgens, cea care i-a fost iubită și în viața reală, Zac Efron a cunoscut succesul cu filmele „High School Musical”. Acesta a reușit să devină un actor cunoscut și la Hollywood, jucând în numeroase comedii.

Zendaya

Zendaya a devenit cunoscută prin rolul din seria Disney „Shake it UP”. Aceasta a avut o carieră ascendentă, iar în prezent joacă în cel mai recent film „Spider-man: Homecoming”, precum și în „The Greatest Showman”.

Shia LaBeouf

Pe Shia LeBeouf sigur îl recunoști din seria „Transformers”, însă înainte de a deveni faimos la Hollywood, el a jucat în show-ul Disney „Even Stevens”.

Cole Sprouse

Cole Sprouse și fratele său, Dylan, s-au bucurat de un real succes cu serialul Disney „The Suite Life of Zack and Cody”, iar în prezent el a devenit un actor cunoscut, jucând un rol important în serialul „Riverdale”.

source:Elle.ro
0