Nico Parker, un star în ascensiune

Actriţa adolescentă primeşte un rol important în aşteptata adaptare The Last of Us.

Nico Parker, fiica popularei actriţe Thandie Newton (care se prezintă acum drept Thandiwe Newton), a devenit cunoscută în 2019, când interpreta un rol principal din remake-ul Disney Dumbo, în regia lui Tim Burton. Pe Nico o vom vedea pe marile noastre ecrane în august, în thriller-ul SF Reminiscence/Reminiscențele trecutului, dar ştirea zilei este că actriţa în vârstă de 16 ani a pus mâna pe un rol principal în The Last of Us, adaptarea HBO a lăudatului joc video omonim.

Parker o va interpreta pe Sarah, fiica protagonistului Joel (Pedro Pascal).

Scenariul scris de Craig Mazin, răspunzător de un alt superhit HBO, Chernobyl, ne va purta direct în lumea postapocaliptică din jocul video al celor de la Naughty Dog. Eroii, Joel şi Ellie (Bella Ramsey), fac tot ce le stă în putinţă pentru a mai rezista o zi într-un mediu ostil, populat inclusiv cu creaturi canibale infectate cu un virus mutant.

Regizoarea bosniacă Jasmila Zbanic, câştigătoare a unui Urs de Aur pentru Grbavica/Sarajevo, dragostea mea (2006) şi cu cel mai recent film, Quo vadis, Aida?, nominalizat anul acesta la Oscaruri, va regiza cel puţin un episod al serialului, în prima sa incursiune la Hollywood.

source:Cinemagia.ro
0