Meryl Streep, de nerecunoscut în cel mai nou rol din filmul The Prom

Meryl Streep se dedică în totalitate proiectelor cinematografice în care joacă, drept dovadă transformarea prin care a trecut pentru rolul din comedia muzicală The Prom, care va fi difuzată pe Netflix.

Având la bază show-ul cu același nume care se joacă pe Broadway, filmul spune povestea mai multor vedete care au nevoie de promovare după o perioadă în care norocul nu le-a prea surâs. Așa că, ele decid să se implice într-un proiect menit a le readuce în atenția presei și a publicului. Așa o cunosc pe Emma Nolan, o tânără din Indiana rurală, căreia nu i se permite să participe la balul de absolvire a liceului alături de iubita ei.

Filmul este regizat și produs de celebrul Ryan Murphy, care ne-a adus de-a lungul timpului pe ecrane seriale precum Glee, American Horror Story, Hollywood și The Politician, transmite elle.ro.

Ryan Murphy este cel care a dezvăluit și prima imagine de pe platourile de filmare. „Faceți cunoștință cu distribuția incredibilă și plină de staruri a filmului THE PROM”, a scris acesta în descrierea fotografiei. „Un grup de adevărați profesioniști care a reușit să termine filmările în timpul COVID astfel încât să poată da tuturor o poveste inspirațională de care toți avem nevoie în acest moment”.

În imagine se poate observa cum Meryl Streep are părul scurt, este roșcată și poartă pe buze un ruj roșu aprins care se potrivește perfect cu ținuta ei în aceeași culoare.

Streep o va interpreta pe Dee Dee Allen, un star de Broadway cunoscut pentru aroganța de care dă dovadă, iar rolul principal masculin, Barry Glickman, este interpretat de James Corden. Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Kerry Washington și Kevin Chamberlin completează distribuția acestei pelicule, iar rolul tinerei Emma, adolescenta care se vede primind ajutorul nesolicitat al starurilor, este jucat de Jo Ellen Pellman.

Descrierea imaginii postată de Ryan Murphy este completată de „Mai este puțin până la Crăciun”, dezvăluind astfel și data când filmul va putea fi vizionat pe Netflix. Înainte de pandemie, Netflix anunțase că pelicula va fi lansată în această toamnă, însă cuvintele lui Murphy au dezvăluit că lansarea va avea loc un pic mai târziu decât era programată.

Ryan Murphy nu este străin de filme de lungmetraj, el a mai regizat peliculele Running with Scissors în 2006 și Eat Pray Love în 2010.

source:Elle.ro
0