Trupa Måneskin a lansat o nouă piesă. Poate cea mai aşteptată piesă de pe noul album

Publicat: 15 ianuarie 2023

Poate cea mai aşteptată piesă de pe noul album Maneskin este "Gossip". Nu de alta dar marchează colaborarea cu legendarul chitarist de la Rage Against the Machine şi Audioslave, Tom Morello. Videoclipul este unul plin de personaje inedite.

Filmările acestui clip s-au viralizat cu ceva vreme în urmă, deoarece solitul Maneskin, Damiano David, s-a tuns în faţa camerei special pentru clip şi s-a postat în social media cu noul look. Adio plete, bine ai venit păr scurt şi cercei mai proeminenţi. Videoclipul "GOSSIP" concentrează o sumedenie de arhetipuri de rebeli, dar şi de "normies", toţi salivând la membrii formaţiei Maneskin şi lingând peretele de sticlă în spatele căruia se află artiştii.

Apar femei dezbrăcate, corporatişti, doamne în vârstă, gotheri, militari, oameni cu ticuri, călugăriţe şi imitatori de Elvis. Melodia e foarte catchy, dar sună cumva familiar, a alte track-uri Maneskin. Tom Morello apare târziu în videoclip, în postura paznicului care se uită pe camera de filmat la imagini cu artiştii şi publicul în răzmeriţă. El salvează ziua cu un solo pe cinste, cu nelipsitele efecte "wah" care s-au consacrat. La final avem şi o surpriză: toţi membrii formaţiei se dezbracă de tot, în frunte cu Damiano.

Acesta este cel mai nou single de pe noul album, "Rush!", care va debuta pe 20 ianuarie. Până acum am ascultat single-ul "La Fine", dar şi "The Loneliest" la final de an 2022. La mijlocul anului trecut Damiano şi ai lui ne-au oferit o melodie compusă pentru coloana sonoră a filmului "Elvis". E vorba despre un cover după "If I Can Dream" de la Elvis Presley.

Maneskin e activă de doar câţiva ani, 5-6 mai precis şi a început pe străzile Romei ca un grup de adolescenţi. În câţiva ani ajungea în finala X Factor Italia, câştiga SanRemo 2021 şi apoi Eurovision 2021. Formaţia a primit între timp 48 de discuri de aur, 253 de platină şi 18 de diamant. În ultimul an a strâns 7 miliarde de stream-uri şi distincţia de "a doua cea mai populară piesă de pe TikTok în 2021".

source:Afisha.md
0