A fost lansat trailerul filmului Angel Has Fallen cu Gerard Butler în rol principal

S-a lansat un nou trailer internațional pentru "Angel Has Fallen", ultimul capitol al poveștii de acțiune despre agentul Mike Banning, interpretat de Gerard Butler.

Spre deosebire de "Olympus Has Fallen" și "London Has Fallen", în loc să fie eroul singuratic aflat într-o situație periculoasă, Banning este pus de această dată în situația de a-și face dreptate după o înscenare perfectă. 

În cel de-al treilea film al francizei, există o nouă tentativă de asasinare a președintelui american Allan Trumbull (Morgan Freeman). Pentru că Mike Banning rămâne singurul membru în viață al echipei de securitate, el devine principalul suspect după atac. 

Hotărât să-și demonstreze nevinovăția și să împiedice adevăratul făptaș să-și ducă la bun sfârșit planul, Mike reușește să scape din custodia poliției și devine cel mai vânat om din țară. 

El trebuie să rămână în permanență cu un pas înaintea FBI-ului pentru a descoperi adevăratul asasin, iar cu opțiuni limitate, ajunge să apeleze la ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și păstra familia și țara în siguranță. 

Pe lângă Gerard Butler și Morgan Freeman, distribuția filmului mai este formată din Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte și Danny Huston. 

Regizorul peliculei este Ric Roman Waugh, care s-a ocupat de proiect după un scenariu pe care l-a co-scris cu Robert Mark Kamen și Matt Cook. 

Waugh este al treilea regizor al francizei, după Antoine Fuqua, care a coordonat "Olympus Has Fallen", și Babak Najafi, căruia i-a revenit "London Has Fallen". 

Ambele filme anterioare au avut succes răsunător la box-office, aducând un total de 376 de milioane de dolari în conturile studiourilor în urmă vânzării biletelor de cinema. 

Rămâne de văzut cât de bine va primi publicul "Angel Has Fallen", care are premiera mondială programată pentru data de 23 august.

source:filmnow.ro
0