Tessa Thompson va interpreta rolul Valkyrie într-un serial Disney+

Actrița și-a câștigat faima internaţională după apariția în filmul Thor: Ragnarok.

Actrița Tessa Thompson a avut o interpretare de impact în Thor: Ragnarok drept Valkyrie, fapt ce i-a adus faima internațională și a poziționat-o printre starurile în ascensiune la Hollywood. Valkyrie nu a apărut în Avengers: Infinity War, însă va reveni în Avengers: Endgame, iar cei de la Marvel par a fi hotărâți să nu încheie aici aventurile luptătoarei Asgardului, informează cinemagia.ro.

WeGotThisCovered.com a aflat de la sursă apropiată studiourilor Disney/Marvel că se află în dezvoltare un serial Disney+ ce o va avea în prim-plan pe Valkyrie. Momentan, producția este în stadiu preliminar. Noul serial se va alătura celorlalte producții TV anunțate pentru Disney+: Loki, Hawkeye, Winter Soldier și Falcon, Vision și Scarlett Witch.

De altfel, publicațiile de profil au mai menționat faptul că evenimentele din Avengers: Endgame îi vor oferi personajului interpretat de Thompson calea spre propriile aventuri.

Actrița a dezvăluit recent că, din informațiile ei, un nou film Thor este în lucru, posibil tot cu Taika Waititi (Thor: Ragnarok) la cârmă. Ea va apărea din nou alături de starul lui Thor, Chris Hemsworth, în spin-off-ul Men In Black, intitulat Men in Black: International (cu lansarea la noi pe 21 iunie).

source:Cinemagia.ro
0